Главенство Духу i Душi
Веде земне Життя до Неба,
Людей виховує Людьми,
Дарує в радості Дороги.
Главенство Духу і Душі
Людей збагачує, єднає,
Будує радісні Світи,
Безсмертям смертних наділяє.
Главенство Духу і Душі
Серед скарбів усіх народів
Одне дає Життя й Любов,
Дарує Силу і Свободу.
16.06.2012
Свидетельство о публикации №113042704458