Нове кохання

Як я люблю це почуття,
Коли закохуєшся знову!
Немов початок нового життя,
І все навколо знову кольорове!
Бувай, страждання, геть від мене,
Бувайте, сльози, не вертайтесь!
Привіт, серденько моє полонене,
Довгочекане щастя, не кінчайся!
А я й не думала, що саме ти
Заповниш дні мої думками
Про тебе, знову тебе...ми...
Та що це я...Адже ніяких "нас" немає...
А мені досить зараз лиш думок,
Мене лікує це від болі, що раніше
Жила в душі, немов отруйних змій клубок,
А зараз хочу щастя якнайбільше!


Рецензии