Душевний спалах

Ти став об’єктом моїх зізнань,
В жіноче серце орлом влетів.
Ти ніжну пристрасть в душі зіткав
Зі слів бентежних і почуттів.

Я насолоду знайшла в тобі,
Згубила спокій від вуст палких.
Твій погляд сонячно-голубий
Повис над серцем, мов сталактит.

Загадка долі торкнулась пліч,
Знайшовши жертву серед Ірин.
Ми не зустрінемось віч-на-віч –
Одної річки – два береги.

Я заблукала в твоїх очах,
Та ти від трепету не згорів.
Промінчик щастя в душі зачах,
Як блиск найдальшої фальш-зорі.

Не підібрала, на жаль, ключів.
З сердець не вийшов єдиний сплав.
Все ж, Богу вдячна за злет душі
І почуття, що мені послав.

                27.04.2013р.


Рецензии