Пахнет жа щось хвойк да й, ой, ёлк!?

– Э! туй не той!..

Мы тут хацим
Всё асвециць.
Кабы пынькы вжэ но жылы й. –

Ты хто такый?
Га?! З дыржанцив п?.. –
Пёс вець завжды цяк но зь в хусцяк.

Да. Но чы ты
Туйку й в сыли
Бачыл дэ мни? Га? Гад ты, згынь!..

Да. Но Чымган
Гондэ вжэ в Мняв.
Прамо й варан нават тут з Брайль.

От подывы:
Хвайно ж такы?
Ну, колы лып вщэнт на трыскы й.

Бачылы мы ж
Жымолосць скризь.
А що за травк? А! да, мы знайм.

Жым малосць жыд
Ты ж прам ий смий ш:
Так, ек-як-как два нет рупля вш!.. Э, ты, Васыль,
Шось ны ля мни дров вот завиз!
Що? Й дыйШыйВий К?!

Ну, то кранты
Всим лаборишк!


Рецензии