Завзятий, впертий i вiдкритий був

Завзятий, впертий і відкритий був.
Пропав. Як вітер по степу загув.
Зостався жадібний, пихатий лис –
Хижак, що здобич у зубах приніс.

Набрав проблем і болю повен міх.
Нагріб болячок, скільки втримать зміг.
І ще б хапав, але не стало рук,
Почав згинатись, як іржавий дрюк.

Куди несеш? Що далі вдієш з тим?
Чим ти за все це Долі заплатив?
Нащо Життя, дароване тобі,
Мараєш в темне і не слухаєш Душі?

13.06.2012


Рецензии