Жасмiн у мiсячному сяйвi

Жасмін у місячному сяйві –
зафантазована краса:
прозорі перли пелюстками
біліють з глибини куща.

Розкуто пахощами сила
Розходиться в усі Світи…
Як розказати? Де мірило,
Щоб Диво возвеличити?

Крізь нескінченний запах Літа
Яскравість пелюсток і крил
Зелену казку розкриває
І з’єднує у Світ Життів.

25.05.2012


Рецензии