Маленьке чудо

Життя дарує диво, кожній жінці,
Це маленьке і крикливе чудо.
Як промінь сонця зранку.
Воно  таке  беззахисне, та має серце.
Тріпоче щось в животику у мами.
А тато, ніжно прихилившись,
Слухає дитя своє майбутнє.

Чекати  - це дитятко має сенс,
Адже так  прекрасно знати,
Що є кого любити і ростити,
Радість посмішки ловить,
І незважаючи на все,
Дурниці всі прощати.
Бо це дитя Твоє,
Майбутнє у руках його.


Рецензии