ПодоПэрШысь кыйКом, Кый ходыв помыз сёл

Ну, а Януса хто д…
Да ву дом з дытворо ж

Гольшына-гольшына!
Дэ ж ты, мылая, вся… –
Да на О жыдовах
Да с сирожкамы ж, бач.

От бубняць и бубняць
Пра й Мицкевич з Адам ш:
Цэ но нашы ж вжа аж Гурыновичы й прам!

ПырыВёв СемЯ жон?
Да, ну, ладно! Дэ й ён…
А хто з нашых палеск пейРайВёль да БайЗэй К? –

Да, друг Наш ты, Бабёр!
Баба ж тоже-с памЁр зь.
Не взыйШов да Нябес, дзе й ий быв нам Ацец.

Так ты хочыш, коб Слон
Да быв Белый щэ, мо?
Э! ты тут ашыбнёхсь! Да в табе шось с крыйВёй шь…

Вот Хрыстос, да, васКрос:
Кросна, бачышь, прыпЁр
Да на ПрыпЯхць ажь вот! А ты, друг, абарМот.
АбарВанец Крывой. –

Ну, дык ладно, на дно й
Я й пайДу й вмесце с Ной М.

Дан Я ж Янам но, ой…
Да й нядафна ш памёр зь.


Рецензии