Где вы теперь, предатели народа Укр. яз

«Де ви тепер, кати мого народу…»
             Василь Симоненко
« Як в нації вождів нема, тоді вожді її – поети…»
             Євген Маланюк

Де ви тепер, запроданці народу?
В яких борделях-партіях тепер?
Хто платить вам за зраду нагороду?
Куди ведуть Мамона й Люцифер?...

Куди повзете жаби земноводні?
І про чиє печетесь майбуття?
Яким вождям ви молитесь сьогодні?
Чи не настав ще час для каяття?!?

Куди не плюнеш – борди* ваші всюди…
Та з кожним днем народний гнів зроста…
За що,  новопредставлені «іуди»,
Продали мій  народ… мого Христа ?...

Спаплюжили і мови, і свободи…
А націю направили куди?...
Бездарні й ниці кукло- й гріховоди,
Ведете мій народ на дно біди...

Яка ж ти обездолена, країно…
Злиденна  вбогість – вічний твій тягар…
Та я тебе благаю, Україно,
Заради Бога, піднімись із чвар...

борди* - білборди або... лиця.


Рецензии