Ти вже не здатний...

Ти вже не здатний розігріти
Мої замерзлі почуття,
Тож прошу тебе : "Відійди ти,
Живи собі своїм життям!

В розлученні обоє винні -
Я, що не в силах вже прощать.
Ти, що не зміг її лишити -
Хотів гарем собі тримать!

Та ж ні, коханий, все даремне,
Цьому ніколи не бувать,
Ти зраджував мені щоденно,
Як же набридло вже мовчать!

Не хочу лаятися більше
І камінь у душі носить,
Я лише мрію, як найшвидше, -
Кохання справжнєє зустріть!"
               
                лютий 2013р.


Рецензии