Досвидчаный товарыш всэ понимае й в Матра ж

То, значыть, ты тут бачыв шулякив?
Да брось ты, паря! гарнынькый товарышь
О той во, шо на свадьбы шэ схватыв
Сватив за платьтя!

Бо ек жэ-то ты кажышь ше й ля й мни,
Мий ль хросный батько ль,
Шо я тут во ны йим млынцив
Бысплатных, гарных, знатных… ны в твэйи ж прамо матра,
Шо паша аж граблямы
В городыщ торбыщ.

А ныц досок ны й дам ж вам
А ны тут на труна хоць,
Колы й ля й мни ты швагер да ша й здыйМайИшь
ДочьКУ ШЬ мую ш, ны Вашю й
ПлийМяйНиць!

Вакал в нас в шыляга еСць:
Я сцев бы й на тых Батька,
Шо хочюць васьПитаци улад дочку сястра чы –
Шоб вершы шэ пысала…
Такая мальпа.

Да й вот:
Товарыш Кот
Ны надто грамать маець, кап капници хуць масля
На хусць засраньця.

Да дэ! Тыле з Бычкамы ж!
А ны са, хы, Стрылкамы,
Шо надто дбають кавый ш попыты во с Хрушкамы.
Да-да, даш нам, Хатабыч,
Шось Новэ й да й понятнэ х…


Рецензии