Choral

what's better, home or ocean's foam?
let us together contemplate
them with G-d's help our thoughts' templates
will in blue sky dissolve at all


original-- Аквариум

Что лучше, пена или дом,
Давай-ка вместе поразмыслим;
Тогда, дай Бог, все наши мысли
 Исчезнут в небе голубом


Рецензии