Полевые цветы

Цветов охапка!
В запахе утону!
Кошачья лапка,
Лютик зовут Весну!

Цветов охапка –
Аромат полей!
Туч шапка,
Дождиком залей!

Цветов охапка –
Подарок твой!
В объятьях жарко
Весеннею порой...


Рецензии