А в вас дма ув вадКакСць вугольк?

Ну, то шас пайМохш!

У нас тут ис звёзды
Выходят цвытка!
А с тых зном квыточок
Да звёзды зном яксь!..

А спаты чы хочым
Мы гонды з Кит Вась.
Да нет. Мы ныколы в адинст шэ ны вкладмсь.
Бо ж маты шэ кровкы ны вжра
До й пивночь в жыдка.

А шо-то ты гондэ?! – спытаетэ в нас. –
Да ек-то так можня?!
ЗбыткуЙимся зь с матк. –
Ну-да, телевизор
Шэ й в пист добжэ ж хвайн
ПаказВайт ля вамп а ны й жах.

Вбывайтэ! Вжырайтэ! Всэ, шо дэ хоть как
Да выросло в БоГА Й
Чы й в Дяк.
Ек нас
Обзывають прасла.

Чео ж там!
Нормально!
Када й
Влупаныть нытька-Паучка яка дэ Говна з ЗадиАк.
Но О!..
Ты вжэ шось!

Скиль знаяш пра й сфёст?! –
Да вот, Танючок ву Яновь а ны ж СкарпИйОнх:
Технич паспорТок вам на вчор? –
А мы-то й ны й шов на вавторк.
ПрыйОМный  чогось ны й дынёк.

Огонь хто пойМёт тых жыдков!
Колы хто дайОхт
З Охт вав лоб…

Охота зь сийчяс но в Тилков.
А мы пак тут кто.
Киньтавр прам?
Щэ й Гром?

Не! Знаний он вамп ни й нисёть.
Отбросьтэ щэ й Сонц!
За Луной!

Сыба то прыгожыйи морд К.

Ну, то на 11 Вогнь:
Гарыт што сечас хоть в пыньков? –
А дэ шо… –
В гимнайЗийк яновськ! Заходь но, кода ны там фортк.
Там Дидко Морозко с Любоф
РозЯсьНюЕйць пост.

З копа тапок мозьнь сь
ЗьроБыты й сапох?


Рецензии