Шаленiють птахи серед Мiста

Шаленіють птахи серед Міста,
Мов востаннє співають Любов,
Ллється чистими звуками пісня,
Щоб Життя народилося знов.

У полоні весняних співанок,
У полоні зелених дібров
Розгортає Безмежжя світанок,
Або Землю вколисує сном.

Линуть пахощі, світиться радість,
Торжествує крізь Вічність Життя,
Розправляються крилами мрії,
Оживає в Любові Душа.

21.05.2012


Рецензии