Давай зберемо прикрощi докупи
Розчистимо завали і кутки,
Давай проллємось Світлом на розпуку,
Давай себе позбавимо нудьги.
Давай зігріємося щирістю і щемом,
Любов’ю й радістю відчуємо Життя,
У спільності відновимось і святом
В оселю нашу увійде Краса.
21.05.2012
Свидетельство о публикации №113042504315