Благословення на Майбутнe

«Київські солісти», В.Сіренко.
П. Чайковський

Благословення на Майбутнє,
Благословення на Любов,
Благословення на розкутість,
Благословення всім Єством.

Благословення чистотою,
Благословення на Життя,
Благословення Душ красою,
Благословляє Музика.

Благословення-Одкровення,
Благословення від Землі,
Благословення, як звучання
Людини в Світлі Вічності.

17.05.2012


Рецензии