Хвилi, крапельки, потоки
П. Чайковський
Хвилі, крапельки, потоки –
Надчарівні, надвисокі,
Надто просто, надто складно,
Ніжно-ніжно і принадно.
Відчуттів чудесні звуки,
Не від щастя, не від муки,
Через Душі, через струни,
До Життя сердечні руни.
Умираю від Любові,
Воскресаю вкотре знову.
17.05.2012
Свидетельство о публикации №113042504284