Зоряне намисто

Шлях широкий, шлях широкий,
         А стежка терниста.
Дарив мені синьоокий
            Зоряне намисто.
Нанизав на довгій нитці
            Джерело ажурне,
Із зірочок невідкритих,
        З Венери й Сатурна.
Хай наниже на разочок
         Усе так, як треба,
Хай дістане голубочок
           Усі зорі з неба.
Хай із місяця і сонця
            Намисто мудрує,
Я тоді отому хлопцю
             Любов подарую.


Рецензии