***
А ти світу покажи, яка ти!
Нестримна, невловима,
Як збудуражений вулкан.
І тільки він, зупинити може.
Підкорити й вгамувати -
Норовистий гам.
Він, той, якого не лякає –
Весь цей фарс.
І у змозі він - підкорити час.
Від серця він знайшов мій ключ.
Підкорити – зумів собі.
Подарував кохання у сні.
Свидетельство о публикации №113042511000