***

«Мелодія в мені»
Мелодію наспівую собі,
Таку веселу і швидку,
І всі рухи в голові.
Так і прокручую собі.

Не можу я без ритму жити,
Бо вони мені із - тиха.
Та й говорять і ведуть у житті.

Із щастям у душі,
Я танцюю тут і там.
З подихом в унісон.
Нас притягує і затримує,
Цей ритм, ця музика.

Ми з тобою задихаємось,
І не зупинити нас.
Ми, як дельфіни у воді,
Так граціозно й феєрично,
Будоражимо  світ.


Рецензии