Ек я малый збырався да в Дыржын,

Ну, шоб пудйисты хоть у лавцы ш дядька
Якых кахФет вжэ згнывшых аш до крышк,
То ж лёкотив, бы кит пырыд смытано й.

А ты ше тянеш гондэ з матра жыл?
Но шоб тоби цюкерок да з булкамы й?
О! то товди ты надто, пане, з жыд
Всосэш соби шо прамо-ткы й  влад хвайнэ! Дывысь но на задратый бытый нис. 

Та й новэ латьте кухПлять навыть в жмыньдь.
Та й тайно ты ны будыш ейца крахСты-х,
Шоб хоть махоркы й да якый пуд низдр –
Вспокойитысь шоп послий плач з рыданьни. Ну, ныц бо зь мня ны й былы зрабала бы й.
А! чырывыКый, бач, вин мни фсхутиф!
Да шо я, кажон рик туби туваришь?
Да хай хоть дырВлянийЮЦЬ в юць Вась пальцы й.
Мы липш горилкы выжынымо з литр
Да, ой, на Паску й влипымо с сфаХамы й.

А кое-кто, продамшы, мав хоть тапкы й.
Ну, на кый в задниц!
Наддай но пЯниц,
Ек нич горланять.

…А заркы енчать щось на вэсь Дрыжын:
Да чорт забыв Тхир
НахШых прынцСякДахЦель ш!

ПокравСыв ейця, бачытэ, Тигр жабыщ.
Ну, й на ВылыкДэнь прамо ш.
Бо вдрызг порваль в вальк вафли й.
Ны то шо шторы страшны. В магаЗины ж! От шо пичально.
Погралыся зь зь лисятьМы й.
Да в красны трапкы.

Ну, О!.. да бы ж Дудаев…
Ув БовСтогн
З бомбы й:
От я вам ЦараПыч!


Рецензии