Колы тоби ны хочуть морду

Побыць якы дэ мохРанци,
Быры товди соби но водКУ Ш
Да йды в конэць розирк.

А ты ны хочыш гонды моху
Й поскубаты з пынькиф?
Да-да, дадай в магазин сокий, дэ но одны жыдивк:
Так ты ля мни шэ Кирк?! -

Ну-да, заместо ш кирх. -
То йды но дам шас, плит, высёлынькых динькив!
Гэй! там. Гантин! дыржы ж...
З Дыржын зайшов бандит!


Рецензии