новiтнiй фетишизм!

Чому ти біжиш?
Ти знов на дієті?
Ти знов набрала кілька кілограм?
Відмовилась від цукру та спагеті,
Щоб догодити пафосним вагам.

Можливо ти від когось утікаєш
і за тобою женеться маніяк?
Хоча його єдина зброя –
суспільна думка, що клеймить свій знак.

Хіба не бачиш – ти худа як тріска?!
Забудь надмірний перфекціонізм.
Твої проблеми є лиш в тебе мізках
Число 60 – новітній фетишизм!


Рецензии