Все ще буде!

Хочу всім вам прочитати,
Щоби настрій враз підняти
Одну історію цікаву
Про сусіда дядю Саву.

Жінки зараз він не має,
Хоч достойно виглядає,
Всі говорять “Во, мужик”,
Лиш за фахом він...двірник.

Так старанно підмітає
І чуприну загортає,
А приходить він додому
З вигляду, як випив рому.

Двері зразу закриває,
Холодильник відкриває,
Аж погано йому стало
Несподіванка злякала.

“Їсти хочу, а нема що,
Але ж сам я не ледащо,
Де ж проблема, я незнаю,
Піду краще... погуляю”

Вечір сонце закривав,
Дядя Сава враз згадав:
“Винна клята ця робота,
піду завтра на охоту!”

Наступило швидко “завтра”,
Взяв рушницю, білий ватман,
Пензлик, гумку поклав скраю,
А навіщо? Я й не знаю.

В лісі зрозумів одне,
Що тваринку не уб'є,
Бо побачив там раптово
Зайця мертвого малого.

Всі знаряддя в руки взяв
Й малювати враз почав
Зайчика, дерева всюди -
Натюрморт був просто чудо!

Так двірник наша дядя Сава
На весь світ залишив славу,
А ви теж всі добрі люди
Майте віру, все ще буде!!!


Рецензии