Колы ты хочыш шося добрэ,

Езжай во й по МыКАД!
А шо. Нормально ж, колы робра
Вылазять аж чрыз срак.

Ха-ха! То ек дорога Конска? -
Да, ну, ныщо ж пока...
Вот тормозыть одын авто-бас.
А во й шэ й з войсим МАЗ.

Мы ж з ыкологый зборый добрых
Нахапав-нахватамш.
А шо, шэ,можэ, тут з Огова
До й Пинска трасу б вам п?

Да нада 100 зым нам
Шэ й в зоны СыСы с Рач! СырЁзНый ракДикАкц
Ныма ж ны в Бродниц вамп.

Осынка там з жовтачк?
Да, ха! Оцэ шось так!
ЗакоПанэ ж улад
Усэ ломачч жыда. Дротын колючый мал ля малп:
ХарРошы шэ ж грыба й.

ПрыВВет
Од НОД ЗУХ РА М.


Рецензии