Чекаю зустрiчi

Дерева в зеленім вбранні,
Поля в килимах трав*янистих -
Весна знов дарує мені,
Пісні солов*їв голосистих.

Квітчає садок за вікном,
А з ним і душа розквітає.
Я згадую любе село,
Хатину, в Житомирськім краї.

І серце тріпоче, щимить -
Скорійше б зустрітися знову
З містечком дитинства моїм,
З Ємільчиним мОїм казковим!


Рецензии