Ось так гойдаються краплини

Ось так гойдаються краплини,
Що дощ їх залишив
На вітровому склі машини
Під шурхіт, хлюпіт шин.

Хто зможе втриматися довше
Під вітром, на ходу,
Тому всміхнеться ясно Доля
Наперекір дощу.

Маленька часточка-краплинка
У найкоротшу мить
Побачить Світ, відчує захват
І далі полетить.

Ввіллється чистою водою,
Потоком дощовим,
В Життя Землі, Життя в Любові
Й навічно буде з ним.

16.04.2012


Рецензии