E Люди, що прийшли i сiють
Знання, Любов, Красу Життя.
Є Люди, що завжди шукають
Себе у Ясності буття.
Є Люди, що живуть колишнім,
Є ті, що йдуть у майбуття,
Є ті, що моляться іконам
І ті, що вчаться у Творця.
Є Люди, що живуть піснями,
І ті, що славлять Людський Рід.
Є Люди зовсім поруч з вами,
Що йдуть і залишають слід.
27.03.2012
Свидетельство о публикации №113042304309