Колисанка

Шепоче дощик за вікном,
Щось бубонить незрозуміло,
Вже спить давно маленький гном
Та сонечко за обрій сіло.

Тож засинай і ти мерщій,
Сховавши носик у подушку,
Скоріше очка заплющи,
Хай дощ казками лине у вушка.

Він за ніч вулиці старанно
Всі вимиє і відпочине
Лиш як веселка різнобарвна
Тебе, всміхаючись, зустріне.


Рецензии