Кохання не проходить
Розійшлися по житті.
Та тоді, ми ще не знали,
Що життя зведе нас знов.
Ти змінився і серйозний став.
Такий солідний, що й не впізнати.
А тоді ще був ти зовсім іншим.
Таким смішним і ще дитячим.
Та й я уже не та.
Наївність зникла вже дівчача,
І довіряю я не всім.
Діловитість й гоноровість появилась у мені.
Непросте було життя у мене,
Та не зламало дух в мені.
Можливо доля мала плани.
Звести нас у житті тоді,
Та ми дітьми були в той час.
І думки не мали ми серйозні ще про нас.
Та сьогодні, вже емоції не ті.
Я думала забулося й пройшло.
Та кохання не проходить з часом в раз.
Є почуття й зараз в нас.
Та вони вже зовсім інші.
Із майбутнім і довіку.
Ми проживемо це життя –
Підкоряючись цим почуттям.
Свидетельство о публикации №113042311232