Я Життя. Я прозоре Щастя

Я – Життя. Я – прозоре Щастя,
Що відкрилось тобі на порозі
Переходу до іншого Світу,
Переходу на іншу Дорогу.

Я – Життя. Я – прозоре Щастя,
Віддзеркалюю думи і вчинки,
Віддзеркалюю хаос і спокій,
Що будують тебе зсередини.

Я – Життя. Я – прозоре Щастя
В відчуттях між собою й тобою.
В почуттях, у стосунках, у мріях
Завжди буду Любов’ю Живою.

07.05.2012


Рецензии