В заметiлi вишневих пелюсток
У смарагдових пахощах листу,
В ніжній зелені, кленом розлитій,
Відбивається Вічне Дійство.
В тихий плин, і Води, і Неба,
У пташиний щебет і клекіт,
В скрекотання заплав і болота
Заплітається Дійсності шепіт.
У гарячих Сонцях кульбабок,
В шурхотінні в’юнкого тіла –
Боговияв Весняного Світу
У Любові Живої Сили.
02.05.2012
Свидетельство о публикации №113042310748