Ал н All line

Аліні (All line)

Перед тобою я Аліна
 Хочеш стану на коліна
 Що тебе люблю признаюсь
 І в коханні я тобі зізнаюсь

 А ти якщо любиш мене то люби
 А не любиш то хоч не губи
 Не розумієш ти простих речей
 Жити не можу я без твоїх очей

 Вже три дні і три ночі
 Не дають спокою твої очі
 Весь час за собою манять
 А слова твої мене дурманять

 Аліна знай очі твої зелені
 Сильно так подобаються мені
 Вони мені нагадують весну
 І я без них ніяк не засну

 Мене звати Стан Михайло
 А зустрів я Аліночку Михайльо
 І це зовсім не випадково
 Говорять твої очі загадково

 Щоби бути ВКурсі справ Алінки
 Я зберіг в закладках її link'и
 Бо не знаю чи колись я ще зустріну
 Дівчину хоч трохи схожу на Аліну

 Бо уста моєї Алінки
 Солодкі наче сок малинки
 Та на жаль не я їх буду цілувати
 Бо бачу що не моя ти

 Наше щастя було з пластиліну
 Зрозумів тепер чому втратив я Аліну
 Хтось ліпить своє щастя на моєму горі
 Світять йому зелені на життєвім світлофорі

 Автор: Михаил Стан, Россия, МО, г. Истра, д. Кострово "Белые Росы", 28 сентября 2012 г.


Рецензии