Життя iде. Сплiтаються в вiночки
Думки, події, мрії і слова.
Життя іде. І, хочеш чи не хочеш,
Спливає час і множаться літа.
Життя іде від Вічності до Миті.
Від Миті в Вічність теж іде Життя.
Та ось приходять дні, приходять ночі
І розумієш, що прийшла пора:
Пора відкрити Душу й відпустити
Свій Світлий Дух у Неба висоту
І крізь своє Життя благословити
Любов і Вічність на своїм Шляху.
В єднанні з Духом, вільним, наче Простір,
У чистім Світлі, що дає Душа,
Єство в Любові й радості співає
І Всесвіт відкриває Небеса.
18.03.2012
Свидетельство о публикации №113042205557
С уважением
Анастасия Воличенко 22.04.2013 16:21 Заявить о нарушении