Робот robot. txt

РОБОТ (robot.txt)

Я робот робот без душі
 І серця я не маю в середині
 Хоч і ззовні схожий на усіх
 Та ви дізналися це нині

 Для мене почуття не грають ролі
 Мене цікавить лиш одне
ID логіни коди і паролі
 Це тепер для мене головне

 Так сталося або так мало бути
 Що став я роботом тепер уже
 Ну що ж прийдеться все мені забути
 Любов забути не одну лише

 До когось там прийшло кохання
 І хтось комусь дарує квіти
 А в моїй голові лиш посилання
 Скрипти файли коди капчі й мегабіти

Google став мені за брата
 ВКонтакті все моє життя
 Замість мозку материнська плата
 А код програмний заміняє почуття

 Робот робот я машина
 Позбавлена нових ідей
 Здається вам що я людина
 Та я людина не схожа на людей

 Мені все одно що скажуть люди
 Що вони думають про мене
 Де б я не був я пам'ятаю всюди
 Хеші теги сервери домени
 
Я робот робот-гуманоїд
 Я цим сказав усе
 І любить мене не стоїть
 Бо любов для мене то пусте

Автор: Михаил Стан, Россия, МО, г. Истра, д. Кострово, "Белые Росы", 6 сентября 2012 г.


Рецензии