Щастя нашого зак нчуються дн...
Я не буду плакати плакати
Та сльози будуть капати капати
Щастя нашого дні скінчилися
Та любов цінувати ми навчилися
Ось добігають дні останні
А я зізнаюсь тобі в коханні
Так наче востаннє тебе бачу
В мене сльози на очах та я не плачу
Важко мені важко на душі
Та мушу я піти від Надюші
Надько за все мені пробач
Витри сльози сонечко не плач
Це я в твоє життя заліз
Знаю я не достойний твоїх сліз
Я винуватий в даному випадку
Бо я тебе покидаю Надько
Пробач мені і зрозумій Надько
В нашому житті не все так гладко
Все не так як би я дуже хотів
Та ліміт мій давно вже пролетів
Я не такий як інші я не з тих
Та довести це я тобі не встиг
Я з'явився пізно у твоїм житті
І тепер пропаду зникну в небутті
Адже не потрібен тобі я
Забудеш скоро ти моє ім'я
Адже мало все так статися
Що довелося нам розстатися
Тільки більше ти уже не плач
І не проси мене пробач
Бо щастя нашого закінчилися дні
Все пройшло і ми залишились одні
Автор: Михаил Стан, с. Угля, 23 апреля 2012 г.
Свидетельство о публикации №113042200426