Зупинись
Родинні дати відзначали,
Свята гостинно відбували,
У радість, в горі обнялись.
Без міри п’є, бо хоче пити,
Любо йому саме сп’яніння,
Ніяких докорів сумління,
Що близьким заважає жити.
Як вчасно прірву усвідомив,
Відповідальність за малечу,
Духовну і фізичну порожнечу
Ще алкоголем не заповнив -
Сам з собою поборись,
Побач дебила й зупинись!
*
Ми – трипільці, пам’ятай,
Більше трьох не наливай!
Після – душа міру знає,
Всяк сам собі наливає…
18.04. 2013р., Київ
Свидетельство о публикации №113042203783