Так як...
Іномарки жовтої в мене нема
І не маю на рахунку я грошей
Так що вибирай тепер сама
Бо маю я любов одну лише
Я не такий багатий щоби кожного ранку
Тобі дарувати букет троянд
Я не маю рахунку в швейцарськім банку
І не маю картки MasterCard
Я ж не стану тобі брехати
Бо нема чого мені гріха таїти
Я не маю двоповерхової хати
І не маю вілли на Таїті
Я не мажор не синок депутата
Я звичайний сільський хлопець
У мене звичайні мама і тато
Я говорю тобі усе до подробиць
Я знаю що я не достойний
З тобою навіть поруч стояти
Бо вигляд у мене не дуже пристойний
Тож можу помріяти тільки що будеш моя ти
Ти маєш кілограми золота і діамантиків
А тато задарував новеньке Ferrari
Чого ти так жорстока до таких як я романтиків
Ніколи нам тоді не бути з тобою в парі
Краса твоя в повному розквіті
Та ніщо тебе вже не цікавить
Ти спробувала вже всього на світі
А я запропонувати можу хіба що чашку кави
Я розумію що цього замало та що вдію
Якщо в кишені моїй ні гроша
Коли я з тобою я дуже радію
Бо є в мене серце і добра душа
Усе що ти хочеш усе в тебе є
А я не маю не маю нічого
Та віддам тобі навіть серце своє
Та для чого воно тобі для чого
Та нав'язуватися тобі я не стану
Бо якщо сильно любиш то відпусти
І навіть якщо догори все ногами стане
У серці моєму зостанешся ти
Якщо у тебе не буде щастя
А щастя за гроші ти не купиш
Скажи навіщо тобі тоді багатства
Адже ніколи уже ти не полюбиш
Так що вибирай тепер добре вибирай
Зі мною горе і радість чи з ним пекло і рай
Адже від твого вибору залежить
Кому тепер серце твоє належить
Автор: Михаил Стан, г. Ужгород, 22 января 2012 г.
Свидетельство о публикации №113042200370