Над я Голош

Надія Голош


Якщо колись моєю ти Надія станеш
 Про розлуку думати ти перестанеш
 Якщо тепер зі мною ти Надія будеш
То горе скоро ти своє забудеш

 Що пороблю я тепер що я вдію
 Адже дуже сильно я люблю Голош Надію
 Від неї тепер щастя моє залежить
 А серце моє тепер тільки їй належить

 Вона з'явилась так красиво у моїм житті
 Ще не відчував ніколи я подібних почуттів
 Я одразу зрозумів що покохав її
 Ех якби вона вміла прочитати думки мої

 Від усього серця я тепер радію
 Що зустрів її Голош Надію
 Хочу бути з нею я зранку до ночі
 Хочу дивитися в її красиві очі

 Адже мав у серці останню я надію
 І зустрів нарешті я Голош Надію
 Знаю з нею я щасливим буду
 Обіцяю що ніколи її я не забуду

 Адже це найбільша у житті моїм подія
 На мене увагу звернула Голош Надія
 А серце моє в грудях б'ється сильно так
 Коли заходить вона в Контакт

 Адже більше я такої Наді
 Не знайду в Америці а чи в Канаді
 Бо вона на світі така одна
 А кращої за неї ніде нема

 Надя Надя Надюшечка
 Болить без тебе моя душечка
 Скажу тепер я вголос
 Що люблю я Надю Голош

 Автор: Михаил Стан, г. Ужгород, 19 января 2012 г.


Рецензии