сКАЖИ меН! ЧУЖА

сКАЖИ меНІ! (ЧУЖА)

Скажи мені як так сталося
Що у іншого ти закохалася
Скажи мені в останній раз
Що тепер уже чекає нас

Скажи мені що любиш ти мене
Що любов наша ніколи не мине
Скажи мені що будеш моєю назавжди
Що ніколи не підеш від мене ти

Чому так холодно мені
Здається що усе це бачу в сні
Що хочеш ти від мене утекти
Бачу як виходиш заміж ти

Та розумію я на жаль що це не сон
Що це для тебе грає Мендельсон
Що тепер мені чужою станеш ти
І буду сумувати я від самоти

Запросила на весілля друзів всіх
І лунає твій чарівний сміх
Та це найгірший день мого життя
Ти зовсім забула наші почуття

Подивлюсь на тебе ще хоч мить
Та серце моє крається болить
Коли чую:"Гірко!" звідусіль
А це мені на рану наче сіль

Ще вчора ти зі мною зустрічалася
А сьогодні в церкві з ним вінчалася
І хоч я перший в тебе кум
Та не звільняє це мене від сірих дум

Обіцяла ти мені любов до смерті
Але факти річ уперта
Бо видно кохання вже нема
Будеш просто ти мені кума

Я радію наче нічого не сталося
Та це маска Вам просто здалося
Бо дуже я за нас хвилююся
А ти? А ти із ним цілуєшся

Чи треба було мені "щастя" такого
Ну хіба прошу я много
Будь моєю будь зі мною
Теплим літом і холодною зимою

Та слів моїх на жаль не чуєш
І з ним сьогодні заночуєш
А Ваше весілля є межою
За котрою стала ти мені чужою

Якщо нічого в нас уже не вдасться
За твоє щастя моє щастя
Я вип'ю келих цей до дна
Ось така у мене історія сумна...

Автор: Михаил Стан, с. Угля, 16 декабря 2011 г.


Рецензии