Ххх х п-поп х т ой х п-хоп х т
Ти персона top top
Ти Олеся Поп Поп
Ти персона non-stop
Ти Олеся Поп Поп
Let's go! Dont stop
Only for you hip-hop
Тому що Олеся Поп
Не слухає стиль pop
Це найкращий хіп-хоп хіт
Всіх народів і століть
Написав його я для Поп Олесі
А не для критики у "жовтій пресі"
Одразу одного разу я був на танцях
Глянь угляночка із глянця
І хоч розумію що тобі я не підходжу
Але все одно до тебе я підходжу
Подивився я на тебе зблизька
І побачив що ти Поп Олеська
Учасниця кастингу "X-фактора"
Полонила ти мене молодого автора
Не кажи друже: "Гоп!"
Поки не побачиш Олесю Поп
Бо на те у мене є одна причина
Олеська класна все-таки дівчина
А тепер заздрять мені всі хлопці
Бо я лише я сподобався Олесі ПОПці
Напевно Ви мене спитаєте: "Чому?"
І я скажу це будь-кому
Ти ПОПробувала славу на смак
Ти залишила в моєму серці знак
І тепер Поп Олесі
Співали OLE! OLE! OLE! усі...
Автор: Михаил Стан, 17 ноября 2011 г.
Свидетельство о публикации №113042200194