Мр ю про тебе

Мрію про тебе, мрію,
Млію немов уперше,
Ніби душею хворію,
Без тебе повір все гірше.

І ширше у венах русло,
І майже в очах все згасло.
Кажу про кохання стисло,
Прозоре до болю гасло.

У масло, та підпалити,
Нехай все горить нещадно.
У двох ми як моноліти,
Окремо коли - досадно.

Всі стадно шукають щастя,
А я лиш тебе шукаю.
Знов осінь розстелить листя,
Крізь барви тебе гукаю. 


Рецензии
Удачного поиска, Максим!
С уважением

Петр Затолочный   23.04.2013 00:53     Заявить о нарушении