Пульс кохання

Я дивлюсь у твої очі,
Такі теплі, тендітно-дівочі,
І погляд дивний, неначе
Вулкана магма гаряча.

Пестять рук приторкання,
Як крил лелек обіймання,
І, жадаючи, п’ю я нектар
Солодких пелюстків дикий жар.

Дотик палаючих тіл
Розриває темряву навпіл,
І шепочуть губи в ночі,
А потім ми тихо мовчим,

Прислухаючись, наче в останнє,
Як пульсує в нас сила кохання
Десь за обрієм почуттів
Таємничий її лейтмотив.


Рецензии