Ок! сана kохаnа з грец. ноземка

ОК!сана (kОХаnа) (з грец. ІНОЗЕМКА)

Кричфалушій (Країло) Оксана
 Я величатиму тебе:"Осанна!"
Тільки не залишай мене самого
 Ну хіба прошу я много

 Хто знає чому цього літа
 Зів'яли надворі всі квіти
 А зів'яли вони від ганьби і злості
 Бо прийшла до нас Оксанка в гості

 Коли знову я її побачив
 То їй чисто геть усе пробачив
 Ну не можу я на неї тримати зло
 Коротше їй зі мною дуже повезло

 За її красу і грацію
 Я їй пробачив "ІмміГрецію"
Я готовий все забути
 Тільки щоб з тобою разом бути

 Ти моя Оксанко Оксаночко
 Можна тобі поставити питаннячко
 Скажи чи любиш ти мене
 Чи через пару днів твоя любов мине

 Я думав що ти будеш моя пасія наступна
 А ти виявилась горда й неприступна
 Що навіть не знаю зі сторони якої підійти
 Щоб не послала мене куди подалі ти

 Вже не буде гречки доступної в продажі
 Вона доступна буде лише в Ермітажі
 Для якогось багатенького штриха
 Ех Оксана наробила ти багато лиха

 Ех Оксана ех Оксана
 Ти як і всі дівчата така сама
 Нічим не краща і не гірша
 А я завжди думав що ти інша

 Автор: Михаил Стан, с. Угля, 31 августа 2011 г.


Рецензии