Нескiнченнi дощi, нескiнченна печаль

Кадзунорі Маруяма «Ясіма – молитва до богів Ямато»
Симфонічний реквієм пам’яті Чорнобиля і Фукусіми, Київ

Нескінченні дощі, нескінченна печаль
Виливається в музику тихо.
Незагоєний біль, нерозкрита Любов
Промовляють розчахнутим лихом.

Темні хмари підуть і звільнять височінь.
Ясна райдуга дощ переможе.
Чистотою Любові, очима без сліз
Світ творитиме радісні Долі.

Знову Сонце зійде у прозору блакить
І відкриє до Світла Дорогу,
Щоб в серцях і у Душах Любов відродить,
Поєднати Людину і Бога.


11.03.2012


Рецензии