Взмим но ковбасый да смачно й з мак хом

Здравствуйте, мальцы!
Здравствуйтэ, шмальцы й!
Мы вот, татары, сэрцэ вш спозналы ж!

Ибо во батюшк я з БаравЛяный.
Да и во, бачтэ, з маслицам льняны.
Да и, однако, если узяты
Вас от хотя бы… Э, вытэ, бабы!
Шо-то вытэ там слабко розВратНы й.
Да ий, хы, как-то с кактусом в хавалк.

Так вот мы хочим, хочам и можям,
Взяты да ласку ш вашую схамаць.
Бо як ты к нам тут станыш хуць ф хусцы, станыся зьрязю зь
Зь Зюзё, хо, тлусто вш!

Ну, шо кусае вас одномаш тут?
Ныц бо ж нымае а ны роса ексь
А ны ву пальцях, ны мызь ногамы. Так шо быримо да и молимсь но з др.

И всэ понелы
Малпыща й в свето.
Колы колбаскы но жыдкам сняцця всь.

Бо розговлятысь,
Значыца, надоть,
Раз в рот попала рыбица з смачна.

Вот в нас Дениска.
Був вин в Одрыжын.
Да с хвайным дидком. Зарэ ны й йисць в пист.

Да, ну, бо якось взевся с ЪХотАхБыхч
Да цьвёрда стамшы
Батька й ны й вдар в Лир Б.

Рыбочка з мясом
Завшы ш гутарыць. Колы быз колывк
В моглыцы с прасом.

Бац! – и одриЗвай.
На, маты гришна: сын твий забытый
Нимцямы й свыньмы ш.

А ны с того мы
Бокав почамшыс
Взелы й да й змнелы всэ, шо прэкрасна.

Гондэ бандиты, мылыйи диткы!
А мы вас гухЧым
Влад о ж коб с свит-ром.

Зэмле вагаецц
Чы-то хоть раз дэ,
Колы навколый ныц Мисяць ляснэ ць.

Ны изучаймо
А ны з засраньцьмы зь,
Ек гэто статы да дальш от статка.

Трошкы й од матрав.
Да й, мо, й офт бацькав.
Кавый попыймо да быс попив влад.

Товди й оладкы
Будуць засмачны:
Дасьць вам от Вацкыль хвацкыйи стравы й!

Гэ, й ныц Наукы ж ек правыть чуйствмы!


Рецензии