Взеты б котлеты да влад помнеты

Да и отпраВыць
Выци по стравы!

А то в нас справый
Шось многа ш стал, бач:
Саша нам кажаць, шо фсех фсажай ух!

Так мы так сама
Гоньдзе ва зь самак
Взьмема да й сплавим от туда ф ямкы б!

Шо-то на грушы
Маёй ци тутка
Вырасла бульба. Гой, да, га, з дулькай!

ПроВадам стала
Липа таварышь.
Да ты  кимаришь, ришь майнэр хвайный!

Мы тут рубнули
В нуль фси дравлюни.
А ты, дид, слюни но ф хусту псу й суньсь.

Вот как патребна ш
В наш век ци лепей
Фсем циляФоны й высуНиць зь ветачак.

Нашто ж бо ш коням
Тутки й с паклонам
Да да дзядули: Брыль, мы Вам вгнули
Постаць щэ в лунКИ ЗЬ!


Рецензии