Чому - для В. Павлiка
Біль стоїть він так ранить мене
Зустрічатись більше може не хочеш
Від думок розривається серце
Пр
Так і знай я тебе не відпущу
Я не буду з тобою прощатись
Не такий не такий я не такий
Щоб забути тебе щоб забути
Всі думки всі думки про тебе
І сьогодні я тебе зустріну
Лиш зима заморозити може усе
А любов ніщо не здолає
Не шукатиму слів я пробачень
Твоє серце холодне стає
Я нікому тебе не віддам
Поверну тебе люба до себе
Я тебе не відпущу
Пр
Так і знай я тебе не відпущу
Я не буду з тобою прощатись
Не такий не такий я не такий
Щоб забути тебе щоб забути
Свидетельство о публикации №113042110690