Кохання

Кохання – це не коли
Одружуватися заважає диплом;
Кохання – це коли своє тепло
Ти хочеш ділити на двох.
Це коли твого справжнього життя
Не існує без його долонь;
І коли всі твої вільні думки
Забирає серця його полон.
Ти вирішуєш сховатись від всього світу,
А лиш йому відомий твій телефон.


Рецензии